В межах 12-го туру чемпіонату юнацьких команд Колос здобув впевнену перемогу над Дніпром.

УПЛ U-19, 12-й тур.

«Колос» (Ковалівка) – «Дніпро-1» (Дніпро) 3:1

Голи: Канаєв, 19, Кузик, 61, Іродовський, 85 – Лебедєв, 74

Попередження: Кривенко, 73 – Хан, 55, Терещенко, 83

«Колос»: 31.Пахолюк, 21.Ставничий-к (17.Кривенко, 46), 13.Канаєв, 26.Биков, 14.Безручук, 18.Поправка, 10.Іродовський (24.Шалабай, 89), 8.Криворучко, 9.Кузик (7.Гусол, 67), 67.Данилюк, 11.Тутєров (27.Дубовик, 89).
Запасні: 25.Друі, 2.Шершень, 6.Дзюба, 15.Денисенко, 99.Ковальов.

Старший тренер – Олександр Поздєєв.

«Дніпро-1»: 1.Кінарейкін, 4.Щекотилін (17.Кілик, 60), 5.Терещенко, 3.Гаража, 7.Свистун, 18.Лебедєв, 8.Хан (16.Єршов, 60), 19.Мельниченко-к (9.Шолупець, 65), 24.Гаджиєв, 21.Гомес (22.Жданов, 52), 14.Голуб (10.Матюшенко, 65).
Запасні: 12.Крапивцов, 27.Березанський.

Старший тренер: Геннадій Щекотилін.

“Колос” активніше провів перший тайм і цілком заслужив на той результат, з яким команди пішли на перерву. Успіх ковалівцям приніс стандарт, а саме кутовий. Після навісу з лівого флангу, Безручук головою переправив м’яч на дальню штангу, яку чітко замкнув Канаєв.
В першому таймі у нашої команди було ще кілька непоганих нагод для збільшення рахунку, так само як у суперника і його зрівняти, але більше голів забито не було.

На другий тайм Олександр Поздєєв був змушений зняти з гри капітана В’ячеслава Ставничого, через участь його у завтрашньому матчі перших команд. Замість Ставничого вийшов Кривенко, який зайняв місце на правому фланзі оборони, а в центрі пару Канаєву склав Поправка, який починав гру саме справа в захисті.

Суперник був активнішим на початку другого тайму, намагаючись, певно, швидко зрівняти рахунок аби не відкладати цю справу, як кажуть, в довгий ящик. Вони щільно обклали ковалівців кутовими, деяки з яких були доволі небезпечними. В цій ситуації “Колосу” вдалось забити другий, такий важливий, другий мяч у цій грі. Данилюк на 61-й хвилині втік на своєму правому фланзі в контратаці і нарешті виконав зрячу передачу на партнера, і фактично вдвох Тутєров та Кузик занесли м’яч у ворота суперника. Врешті, як з’ясувалось пізніше, вирішальний додик був все ж таки за Романом Кузиком.

“Дніпру-1” так вдалося забити свій гол за допомогою стандарту. Штрафний удар реалізував Лебедєв, який класно перекинув нашу стінку і поцілив прямо у дев’ятку воріт Пахолюка. Фактично одразу “Колос” мав повернути собі перевагу у два м’ячі, але кращий бомбардир команди Тутєров не реалізував чудову нагоду. Тепер кінцівка матчу автоматично ставала нервовою, адже ціни помилки з будь-якого боку могла стати вже вирішальною у цьому матчі.

І все ж таки хлопці зуміли забити третій гол та трохи знизити градус напруги та нервів у кінцівці цього матчу. Красень-гол на 85-й хвилині забив Дмитро Іродовський.