Головний тренер рівненського “Вереса” Юрій Вірт розповів про настрій команди перед матчем 12-го туру УПЛ із “Шахтарем”, який відбудеться 9 листопада.

— У нас обмаль часу на підготовку: сьогодні, завтра – і потім бій. Тож перемога над “Металістом 1925”, яскрава й розгромна, упевнений, лише додасть команді сил і впевненості. У гарному настрої легше готуватися до будь-якої зустрічі.

— Ви казали: “Не страшно, якщо ми програємо “Шахтарю”, але якщо відберемо очки – це буде справжній успіх”. Не боїтеся, що після таких заяв гравці зможуть вийти і зіграти впівсили.

— Це точно не про нашу команду. Хлопці вийдуть на поле й віддадуть усі сили. Тим більше, що в таких матчах, як з “Шахтарем”, можна заробити додаткові бали, звернути на себе увагу більш заможних клубів.

— Для вас, колишнього “гірника”, майбутній матч має особливе значення?

— Узагалі немає жодного значення. За перемогу над донецьким клубом нараховують три очки, як, власне, і в інших матчах. Хоча не стану приховувати, з “Шахтарем” грати приємно та престижно, оскільки це – найкраща команда країни, в якій зібрані талановиті виконавці.

За Мудрика, Трубіна, Матвієнка вже зараз пропонують 50, 30, 20 мільйонів євро… Ну, нічого, будемо грати проти мільйонерів, спробуємо відібрати в них очки, – сазав Вірт.