Головний тренер молодіжної збірної України U-21 Руслан Ротань викликав на листопадовий збір команди 25 гравців і так прокоментував свій вибір.

“Організувати цей збір було не дуже просто, оскільки продовжується чемпіонат України.

Ми намагалися зробити ставку на наших легіонерів, а також на виконавців, котрі мало грають у своїх клубах, добре розуміючи, що перед кожним стоять турнірні завдання. Ми матимемо можливість переглянути тих кандидатів, за якими ми давно стежимо.

Потрібно бути готовими, що будь-якої миті наші провідні гравці можуть знадобитися національній команді. Також, готуючись до фінальної частини Євро-2023, ми не забуваємо, що вже у вересні стартує новий відбірковий цикл для молодіжної збірної”, – сказав Ротань.

У рамках підготовки до фінального турніру Євро-2023 (U-21) молодіжна збірна України у період з 15 по 22 листопада проведе навчально-тренувальний збір у Грузії, під час якого зіграє два контрольні поєдинки.

19 листопада підопічні Руслана Ротаня зустрінуться із молодіжною збірною Ізраїлю, а 21-го – з молодіжною збірною Грузії. Початок обох матчів о 16.00 – за київським часом.