Головний тренер “Дніпра-1” Олександр Кучер прокоментував вольову перемогу своєї команди уу матчі проти “Минаю”:

“ – Вважаю, що грали проти суперника, який не дає розбігтися, добре обороняється, дуже добре грає при стандартах в атаці. Сьогодні так і було, вони шукали свій шанс на контратаках і стандартах. Ми ж контролювали м’яч, контролювали гру, багато атакували, але десь не могли спочатку поставити крапку. Однак добре зреагували на пропущений гол, одразу увімкнулися і забили два м’ячі. По суті, гра була зроблена. Третій м’яч став фінальною крапкою. Далі вже спокійно контролювали гру. Могли забивати ще.

Головне, що є перемога, є три очки. Треба дивитися далі, готуватися, відновитися, адже дуже складний у нас графік. Матчі – через два дні на третій. Сьогодні була третя гра за шість днів. Хлопцям дуже важко.

Будемо відновлюватися і готуватися до наступного матчу.

– Пропущений гол розлютив команду?

– Не скажу, що розлютив… Але ми стали в атаці діяти агресивніше. Швидко відреагували на цей пропущений, увімкнулися, створили моменти, забили. Думаю, все закономірно. Наша перемога – заслужена.

– Значна подія – повернення Гуцуляка…

– Так. Ми з ним розмовляли, бо було пошкодження у нього. Хотіли зрозуміти, наскільки він готовий. Адже були різні прогнози – два тижні, три тижні. Боялися, щоб не було рецидиву травми. Але нам потрібно було сьогодні підсилювати гру, випускати його. Він вийшов дуже добре, допоміг команді – забив, віддав. Молодець.

– Чи всі згідні їхати на наступний матч у Ковалівку з огляду на те, що у нас війна?

– Наскільки я розумію, то готові їхати всі з тих, хто зараз присутній. Але зараз ми поїдемо на обід і там ще будемо розмовляти з усіма хлопцями. Попередньо, – на основі того, що ми розмовляли раніше, – можу сказати, що всі готові їхати.

– У вас часу вистачає готуватися до конкретного суперника?

– Ми завжди готуємось до конкретного суперника. Звичайно, мало часу на відновлення – хотілося б більше. Але так зробили календар. Що маємо, те маємо. Будемо в кожній грі віддаватися максимально. Цього від нас ніхто не відбере”, – сказав Кучер.

Відзначимо, що завдяки перемозі “Дніпро-1” віддалився від другого “Шахтаря” на п’ять очок. Підопічні Кучера за 10 турів набрали 28 залікових пунктів із 30 можливих.