Колишній генеральний директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов розповів, що оновлена платформа каналів One Pitch Group буде висвітлювати Чемпіонат світу-2022:

“На каналах One Pitch Group можна буде переглянути огляди всіх 64 матчів Чемпіонату світу. А також я домовився, що ми підписуємо контракт із “Суспільним” на надання нам не лише оглядів матчів, а й сигналу передматчевого Live Feed Stadium, на якому показують роздягальні, автобуси, приїзд команд, вихід команд на розминку. Те, що складає канву будь-якої гри й дозволяє на цих фрагментах обговорити матч.

Тому на каналах “Футбол 2.0”, “Футбол TIME” та “Футбол Studio” контент чемпіонату світу тематично розподілиться. На одному каналі це будуть хайлайти, на іншому – студії, на третьому – новини.

Розміщуючи цими каналами весь цей контент, ми, по суті, повторюємо ту творчу канву, яку ми реалізовували за часів телеканалів “Футбол”. Досягнута домовленість із “Суспільним” – це великий успіх, який дозволить і нам показати чемпіонат світу, і “Суспільному”, оскільки ми промотуватимемо їхній контент та статус, як офіційного телетранслятора турніру через наше промо, сюжети та матеріали. Це буде великий сюрприз для всіх наших уболівальників”, – сказав Денисов.

Нагадаємо, що мова іде про канали на платформі YouTube.