Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко поділився враженнями після матчу з «Шахтарем» (0:3).

– Ми розуміли, що виконуємо різні завдання: «Шахтар» завжди змагається за золоті медалі, ми ж вирішуємо завдання залишитися в УПЛ. У нас різний рівень футболістів, команд і всього. Хотілося зіграти трохи краще, проте вже сталося так, як сталося.

– Що хотіли змінити в перерві, на чому робились акценти?

– Після перерви ми замінили тих, хто був на картках, адже розуміли, що в меншості грати із «Шахтарем» буде неможливо. Випустили футболістів із гарною швидкістю, які можуть грати на контратаках. Акцентували увагу на атакувальних діях.

– Хто з гравців суперника запам’ятався найбільше?

– Оцінку даватиме тренер «Шахтаря», але мені сподобалася вся команда. Усі добре грають на м’ячі та знають свої функції на футбольному полі. У «Шахтаря» гарна й добротна команда, для чемпіонату це топкоманда. Доки в нас не буде сильного чемпіонату, кількість таких команд не зростатиме. Я гадаю, «Шахтарю» важко на євроарені, адже тільки сильний чемпіонат може давати сильних суперників. Команди прогресуватимуть лише за таких умов.

– Які плани й завдання в команди на кінець першого кола?

– Треба зберегти футболістів, адже в нас за два дні зустріч із «Зорею» і немає часу на відпочинок. Також у резервний день стоїть матч із київським «Динамо» – гра на грі. 5, 8, 13, 16 та 19 листопада в нас матчі – це важко, також це постійні переїзди. Намагатимемось брати очки, – сказав Лавриненко.