Юнацька команда народного клубу Верес поступилася Металісту 1925 у Щасливому на Київщині. Єдиний гол у складі рівнян з пенальті провів Дмитро Шух.

Металіст 1925 U19 – Верес U19 – 3:1 (1:0)

Голи: Ногейра (45+2), Обінайя (73, з пенальті), Оробець (90+1) – Шух (81, з пенальті).

Попередження: Островський (75), Макуха (90+1) – Фундук (38), Даценко (57), Протасевич (72).

Господарі поля відкрили рахунок у компенсовані до основного часу першого тайму хвилини. Самуель Обінайя виконав штрафний удар з правого флангу, Михайло Протасевич та Ігор Ромасюк програли верхову дуель опоненту на дальній стійці, перший удар Михайло Кулик парирував, але перед добиванням Енріге Ногейри був безсилим.

На старті заключної двадцятихвилинки рівняни пропустили вдруге. Після подачі з правого флангу гравець харківського клубу у боротьбі за м’яч впав після контакту із Михайлом Протасевичем. Попередження для нашого захисника і гол, забитий Самуелем Обінайєю з пенальті.

Суперечливий пенальті став хорошим подразником для Михайла Протасевича. Вже в наступному епізоді він сам підключився до атаки команди і змусив суперника сфолити. Пенальті у ворота Металіста 1925 чітко виконав Дмито Шух – 2:1.

Догравали гості у чисельній меншості. Юрій Бамболя отримав ушкодження, а всі заміни – вже були використані.

На жаль, відігратися за таких обставин рівняни не зуміли. Натомість, у контратаці пропустили втретє. Іван Оробець увірвався у вільну зону між Михайлом Протасевичем і Антоном Даценком та точно пробив головою – 3:1.