Після прикрої поразки у минулому турі команді Олександра Карпова необхідно було реабілітуватися, враховуючи те, що олександрійці, навіть втративши очки, все одно залишалися в трійці лідерів чемпіонату.

П’ятниця, 04.11.2022, КСК «Олімп» (мкрн Перемога), матч 11-го туру чемпіонату юнацьких команд.

Олександрія – Колос 1:0

Гол: Базаєв, 69’

В поєдинку проти «Колоса» за нашу юнацьку команду дебютував голкіпер Єгор Таран. І дебют видався більше ніж вдалим: йому вдалося залишити свої ворота «сухими», при чому, суперник, особливо в першому таймі, постійно турбував, створюючи небезпечні моменти біля його воріт.

Так, треба віддати належне нашим гостям, ковалівці непогано відіграли першу 45 хвилинку, практично закривши олександрійців біля власного штрафного майданчику. Ми ж, своєю чергою, спромоглися лише на кілька загроз. Спроби були в Івана Давиденко та в Андрія Андрейчука, і то, ті моменти були вже під завісу тайму.

Після перерви ми перехопили ініціативу. Почали з’являтися реальні загрози біля воріт Пахолюка, а забили зі стандарту. Ярослав Базаєв, пробиваючи штрафний, направив круглого низом, крізь стінку, і той влетів в ближній нижній кут воріт — 1:0.

Ця мінімальна перемога дозволила команді Олександра Карпова очолити турнірну таблицю після одинадцяти турів.