У стартовому матчі одинадцятого туру Першої ліги зустрічалися “Прикарпаття” та “Буковина”.

Обидві команди у минулому турі програли, але післясмак був різний. “Буковина” до 80-ї хвилини навіть вигравала у “Карпат”, а “Прикарпаття” розгромно поступилося “Ниві” – 0:4.

Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою, але до гольових моментів справа не доходила. Ударам Цюцюри і Писка не вистачало точності. Після активного старту від підопічних Рипана гра вирівнялася. Вся основна боротьба точилася у центрі поля, а конструктива було обмаль. Це була типова зустріч команд, які переживають не найкращі часи. Проте, чи можна було сподіватися на яскравий футбол від суперників, які забили найменше у групі ( 13-ть голів на двох)? До перерви жодного удару у площину воріт не було.

Відразу після перерви першого акцентованого удару по воротам завдав Сондей, але без проблем для Степаненка. Господарі володіли ініціативою, але у заключній третині поля у підопічних Рипана мало що не виходило. Після стандарту небезпечно пробивав Барчук, але Степаненко у стрибку все ж досягнувся до м’яча.

На 64-й хвилині “Прикарпаття” все ж відкрило рахунок. Сондей навісив зі штрафного, Цюцюра скинув на Тітаєвського, а Микита переправив м’яч у сітку – 1:0. Наполегливість допомогла господарям відзначитися. Досить несподівано через сім хвилин гості відігралися. Іван Пець наважився на удар метрів з 18-ти і фортуна посміхнулася гравцю “Буковини” – 1:1. Обмаль моментів, але голи нам команди подарували.

Наприкінці зустрічі команди додали в активності, але вирвати перемогу пощастило господарям. Після рикошету від захисника м’яч опинився у Цюцюри і капітан “Прикарпаття” пробив повз голкіпера – 2:1. Перша за чотири тури перемога “Прикарпаття”. До того ж, лише вдруге у сезоні іванофранківці забивають більше гола.

VBET UA Перша ліга. 11-й тур

“Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – “Буковина” (Чернівці) 2:1

Голи: Тітаєвський (64), Цюцюра (88) – Пець (71)