Дивовижна розв’язка в групі Н. «ПСЖ» та «Бенфіка» заочно боролись за першу сходинку у матчах проти «Ювентуса» та «Маккабі» відповідно, і португальці перемогли. І як!

В Ізраїлі «орлам» вдалось розгромити суперника 6:1, при цьому три голи, які й вивели їх на перше місце в групі, гості забили уже в кінці зустрічі й так за зручного рахунку 3:1.

Річ у тім, що у паралельній зустрічі в Турині «ПСЖ» виграв 2:1, відтак у підсумку лісабонці та парижани порівнялись у таблиці за усіма ключовими показниками. Набраними очками, результатами особистих зустрічей (дві нічиї 1:1), різницею м’ячів та кількістю забитих в усіх поєдинках групового раунду.

В результаті вирішальним став сьомий за порядком критерій визначення місць у групі – кількість голів, забитих на виїзді (так, вони все ще мають значення). У «Бенфіки» їх назбиралось 9 (6 з них – саме у грі останнього туру з «Маккабі»), а у «ПСЖ» – всього 6.

При цьому шансів у парижан в Турині не було багато, щоб мати змогу перестріляти «Бенфіку». Навпаки, «Ювентус» створив більше, але Мбаппе та Мендеш своїми моментами скористались краще.