У минулому турі “Шахтар” в групі F гарантував собі мінімум третє місце, не програвши “Селтіку”.

Але якби навіть шотландці виграли, перед останнім туром представник України залишався б на третьому місці з надією, що “Селтік” не візьме очки на “Бернабеу” й зрештою не залишить “Шахтар” ні з чим. Як виявилося, думки тоді рухалися у правильному напрямку – у “Селтіка” не було шансів не програти мадридцям.

Він пропустив від “Реала” навіть більше, ніж “Шахтар” – від “Лейпцига”. Все розпочалося з двох голів з пенальті у першому таймі, але згодом “Реал” довів, що є сильнішим і суто за ігровими компонентами. У шотландців, до речі, був свій шанс з одинадцятиметрової позначки, але Тібо Курута показав, чому його вважають одним з найкращих воротарів світу. Хоча під завершення гри бельгієць таки не врятував “Реал” від одного голу, але що це змінює?!

Отже, 5:1. “Реал” виходить у плей-офф з першого місця. “Селтік”, набравши два очки в групі (дві нічиї з “Шахтарем”), прощається з єврокубками мінімум до наступного сезону. Команда у Постекоглу симпатична, але ще не зріла для боротьби за вихід з групи Ліги чемпіонів.

ЛЧ. Група F. Шостий тур
“Реал” – “Селтік” 5:1
Голи: Модріч 6 (пен.), Родріго 21 (пен.), Асенсіон 51, Вінісіус Жуніор 61, Вальверде 71 – Жота 84

Нереалізований пенальті: Юрановіч 35 (сейв воротаря)