Sport Arena та ПФЛ називають героєм 10-го туру Першої ліги нападника столичної Оболоні

Герой десятого туру у Першій лізі Олександр Батальський поділився враженнями від перемоги над Черніговом (3:1). Нагадаємо, що Олександр у цьому матчі відзначився хет-триком.

‐ Щасливий, що переміг у почесній номінації найкращого гравця туру, – сказав ОЛександр пресслужбі ПФЛ. – Моє досягнення – це заслуга всієї команди. Хочеться приносити користь Оболоні у кожній грі. Якраз для цього і працюю на тренуваннях.

‐ Вже зрозуміли у чому причина поразки від Полтава? Можливо, недооцінили суперника?

‐ То був просто не наш день. Зробили правильні висновки із цієї гри і рухаємося далі. Ставимо собі за мету перемагати у кожному матчі.

‐ Коли від тренера дізналися до вийдете зі старту?

‐ На передматчевій установці мені про це повідомили. Налаштовувався продемонструвати свій найкращий футбол, щоб не підвести тренера. Щасливий, що мені все вдалося.

‐ Вже на початку зустрічі ви відкрили рахунок і вийшли на десяте місце у списку бомбардирів. Думали про це досягнення чи не звертаєте уваги?

‐ Безумовно, цей забитий м’яч дуже важливий для мене. Відзначу партнерів по команді, без яких не зміг досягнути такого результату. Рухаємося далі. Вперед , вперед і тільки вперед!

‐ На 35-й хвилині суперник зрівняв рахунок. Що сталося у тому епізоді? Втратили концентрацію?

‐ Думаю, що це просто збіг обставин. Проаналізуємо власні помилки на тактичному занятті. Прагнутимемо у майбутньому так не помилятися.

‐ Ще до перерви ви змогли вийти уперед пробивши у дев’ятку. Поділіться емоціями від свого 70-го голу у Першій лізі?

‐ Завжди приємно забивати, до того ж приносить перемогу команді. Мене переповнювали позитивні емоції, але повторюся, що головне – це результати Оболоні, а не особисті досягнення.

‐ На початку другого тайму після комбінацію з Грушею ви з близької відстані переграли голкіпера. Який із трьох забитих м’ячів вам найбільше сподобався?

‐ Отримав задоволення від другого голу, адже забив у нетиповому для себе стилі. Вірю, що це не останній такий забитий м’яч для мене.

‐ У нинішньому сезоні ви вже встигли забити шість голів, більше в команді ніхто не забивав. За рахунку чого вдається досягати такої результативності?

‐ Щоденна робота на тренуваннях приносить результат. Я вірю у власні сили і у партнерів по команді. Разом перемагаємо і разом програємо. Без партнерів не зміг досягнути такої вершини. Намагаюся не акцентувати увагу на цифрах. Рухаюся від гри до гри. Прагну разом з Оболонню вийти в Прем’єр-Лігу.

‐ Зараз Оболонь відірвалася від ЛНЗ. Відповідальність за результат додатково тисне на вас? Можливо, це навпаки заважає?

‐ Ще багато матчів попереду, тому розслаблятися немає часу. Ми віримо у власні сили, але просто не буде.

– Не ображаєтесь, що вас називають ветераном?

‐ Головне, що у душі я молодий. Досвід допомагає мені забивати і приносити користь команді.

‐ У наступному турі зіграєте проти Скорука. Які очікування від матчу проти команди ,яка завжди намагається грати у веселий футбол?

‐ Серйозно налаштовуватимемося на цю гру. Для нас важливо продемонструвати свій найкращий футбол, який призведе до переможного результату.

Пресслужба ПФЛ