Журналіст Констянтин Андріюк розказав про розмову з Андрієм Павелком після публікації інформації, що при поверненні в Україну президенту УАФ вручать підозру в кримінальному провадженні.

«Є інформація, що у Павелка провели обшуки. Мені, вже після розмови з Павелком, підтвердили це люди, яким підтвердила поліція. Але Павелко каже, що обшуків немає. Я написав це все в телеграмі. Воно ще навіть не встигло потрапити в ЗМІ, а мені вже дзвонить Павелко. Я жодного разу не розмовляв з ним телефоном, тільки офіційно.

Розмова тривала десь 7 з половиною хвилин, 5 з них було про Росію та російський слід. Пролунала фраза «Костя, вони тебе використовують».

Я запропонував йому дати його точу зору. Він погодився. Я так розумію, що він цього й хотів. Таке враження, що він давав пресконференцію або виступав з трибуни. Він говорив зі мною такими високопарними фразами. Чи ти боїшся, що я щось вивалю… Та скажи: «Костя, давай з тобою поговоримо як чоловіки, домовимося, це можна, а це не можна».

Його дружина в Dolce & Gabbana і Gucci носить ці коробки, і це фоткають. Я вже не витримав і сказав йому про це в розмові. Я кажу йому про коробки, а він відповідає: «Так, буває, ми помиляємося, але в цих коробках була допомога українському футболу», – сказав Андріюк.