Гравець київського “Динамо” Кахім Перріс в коментарі виданню Jamaica Observer поділився враженнями від виступу у матчі Ліги Європи проти АЕКу (3:3).

– Я відчуваю, що моя гра була сильною, і що я вплинув на матч, тому що коли я виходив на поле, ми програвали 1:3, і деякі з моїх атакувальних дій безпосередньо сприяли нашим двом пізнім голам, щоб зіграти внічию.

Чесно кажучи, я трохи розчарований, тому що знаю, що у мене достатньо якостей, щоб скористатися цим шансом, але іноді потрібно мати коротку пам’ять і просто йти далі. Цей досвід у Лізі Європи точно допоможе мені просунутися вперед до кінця кампанії. Для мене це велике досягнення, це доводить, що я роблю багато речей правильно в моїй футбольній кар’єрі і водночас творю історію.

Я справді пишаюся тим, що Ліга Європи є змаганням УЄФА найвищого рівня, і дуже важко пройти кваліфікацію до групових етапів, і в дитинстві я завжди мріяв грати на такому рівні. Сподіваюся, інші молоді ямайські гравці зможуть це зробити. Використовуйте мої досягнення як мотивацію, щоб вони також могли досягти цього рівня за правильного підходу.

Я вже кілька років у Європі, тому осісти в моєму новому клубі було досить просто, особливо тому, що всі в клубі дуже допомагали мені. Очевидно, що війна створює певні труднощі, але я повністю зосереджений на кар’єрі і ні на що не відволікаюся. Київське “Динамо”, яке 16 разів ставало чемпіоном України, має багаті традиції і в європейському футболі, двічі вигравши Кубок володарів кубків.

Очікування в клубі великі, майже завжди київське “Динамо” є або чемпіоном, або віце-чемпіоном, тому всі в клубі розуміють, що потрібно.