Categories: УПЛ

Леонід Буряк незадоволений критикою експертів у бік Динамо

Відомий український тренер Леонід Буряк висловив думку про критику у бік “Динамо”, яка після невдалого старту киян у нинішньому сезоні, все частіше звучить як з боку ЗМІ, так і вболівальників.

– Що скажете про критику на адресу “Динамо”? Вона об’єктивна? Особливо, з боку колишніх динамівців, які зараз борознять медіа-простір із гордим статусом “експерт”?

— Якщо говорити відверто, то я цього взагалі не розумію. Не розумію, коли слухаю тих, для кого за щастя взагалі було виходити на поле у ​​футболці київського “Динамо”. Не хочу називати якісь прізвища.

Є футболісти, які справді чогось досягли, будучи гравцями “Динамо”, вони насправді причетні до слави клубу. Перед ними треба зняти капелюх. Але є й інші, які постійно щось зараз говорять, але дивишся на них і запитуєш: а чого вони взагалі домоглися як гравці “Динамо”, який їхній внесок в історію клубу? А зараз вони тільки й роблять, що оцінюють гру команди. Казав уже неодноразово: підіть, візьміть команду і покажіть, як зробити те, про що ви кажете! Але ні, вони нічого не роблять, вони продовжують лише говорити. Тепло та затишно сидіти вдома, біля дружини, даючи вказівки людям, які справді у футболі. Не розумію цього. І ніколи не зрозумію.

— А емоції вболівальників? Вони виправдані? Останнє місце у групі Ліги Європи, 8-е місце у чемпіонаті України…

— Уболівальників можна зрозуміти. Але саме зараз їм складно буде донести, що навіть такі гранди, як “Реал” та “Барселона”, у певні періоди завершували чемпіонат на п’ятому, шостому місцях. Нагадаю, у нас зараз найспецифічніший сезон за весь час існування незалежного українського футболу. І кожен клуб проходить цей етап по-своєму, зі своїми невдачами. Усі ми переживаємо за “Динамо”, і немає жодних сумнівів у тому, що команда має додавати і в плані результату, і в плані гри, її видовищності. Але гра – це завжди результат тренувального процесу. А з ним зараз є серйозні складнощі. Ми зараз у такій ситуації, що нам би спочатку відновити те, що було до війни, а потім уже рухатимемося вперед.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

УЄФА покарав 13 клубів. Порту можуть викинути з єврокубків

Інстанція, котра здійснює фінансовий контроль клубів, покарає порушників, які мають борги перед іншими командами, співробітниками,…

32 хв. ago

Омонія без Безуса програла у фіналі Кубка Кіпру

У фіналі Кубка Кіпру Пафос розгромив Омонію. Ще у першому таймі номінальні гості зняли всі питання щодо…

35 хв. ago

Екс-легіонер Шахтаря продовжив контракт із Ліллем

Бразильский захисник Лілля Ісмаїлі продовжив контракт із клубом.Читати далі

52 хв. ago

Де Дзербі має три варіанти продовження кар’єри

Учора, 18 травня, Брайтон офіційно повідомив про майбутній відхід головного тренера Роберто Де Дзербі після закінчення цього…

54 хв. ago

Серія А. Торіно вдома переміг Мілан

Торіно сповна скористався помилками оборони Мілана у вчорашньому матчі Серії А та здобув впевнену перемогу…

56 хв. ago

Стало відомо, скільки заробляє спортивний директор Шахтаря Даріо Срна

Спортивний директор донецького "Шахтаря" Даріо Срна заробляє два з половиною мільйони доларів. Про це повідомляє…

58 хв. ago