У суботу Аль-Айн, головним тренером якого є українець Сергій Ребров, поступився на виїзді Шабаб Аль-Ахлі у рамках восьмого туру чемпіонату ОАЕ (1:2).

Аль-Айн ударно розпочав поєдинок і повів уже на 11-й хвилині, проте суперник зумів зробити камбек і здобути три очки.

Після матчу Ребров розкритикував своїх підопічних, наголосивши на недостатньому бажанні гравців, які не віддали всі сили на полі. При цьому фанати Аль-Айна стали висловлювати своє невдоволення українським фахівцем, вимагаючи його відставки. Вони навіть запустили хештег #сергейзвільнений.

А в неділю деякі джерела несподівано повідомили про відставку екс-наставника Динамо та Ференцвароша. Прояснити ситуацію довелося члену ради директорів боса Маджіду Аль Овайсу.

«Інформація про звільнення тренера команди Сергія Реброва неправильна. Аль-Айн здатний виправити турнірний стан. Ми впевнені в персоналі та гравцях і здатні вийти із ситуації», – наводить слова функціонера у своєму Twitter журналіст Моххамед Хамад.

Зазначимо, що на даний момент Аль-Айн вже зазнав трьох поразок і займає восьме місце у таблиці Про-Ліги, набравши 13 очок у восьми іграх. Відставання від лідера – три бали.

Контракт Реброва з арабським клубом розрахований до кінця цього сезону. В ОАЕ українець працює з літа 2021 року.