У Тернополі “Нива” приймала “Прикарпаття”. У нинішньому сезоні “Нива” під керівництвом Сергія Задорожного на своєму полі ще не програвала – дві перемоги та нічия. До того ж, тернополяни пропустили всього п’ять м’ячів (краще лише у “Полісся” – три).

Перша ліга, 10-й тур

Нива Тернопіль – Прикарпаття Івано-Франківськ  4:0.

1 – 0. Демчук – 26.

2 – 0. Зінь – 27.

3 – 0. Бей – 82.

4 – 0. Сухоручко – 85-пен.

Перший момент у матчі створили гості, але м’яч після удару Писка пролетів вище воріт. Команди намагалися грати на зустрічних курсах, але конструктиву попереду не вистачало. В середині першого тайма допоміг господарям стандарт. Арсентій Дорошенко з кутового подав на дальню стійку, а Максим Демчук забив у порожні порожні ворота – 1:0. У наступній атаці підопічні Задорожного забили ще раз, і знову з таки після стандарту. Богдан Козак після розіграшу кутового навісив, а Зінь у стрибку пробив головою – 2:0. Шокуючий розвиток подій для “Прикарпаття”. Оговтатися до перерви підопічні Рипана так і не змогли.

Після перерви гості заграли активніше, але до гольових моментів справа не доходила. Гостроту попереду підопічні Рипана створювали після стандартів, проте роботи у Механіва не було. На 60-й хвилині “Прикарпаття” залишилося у меншості. Другу жовту за фол проти Волохатого отримав Демків. Після цього всі питання про переможця матчу були зняті.

На 81-й хвилині рахунок став розгромним. Після швидкої атаки Різник відпасував на Бея, а Андрій пробив у кут – 3:0. Через декілька хвилин господарі заробили пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Сухоручко – 4:0.

У підсумку, гра завершилася перемогою “Ниви”. Тернополіський колектив в домашніх матчах продовжує йти без втрат вже протягом чотирьох матчах.