У матчі десятого туру Першої ліги зустрічалися “Епіцентр” та “Діназ”.

Підопічні Сергія Нагорняка протягом чотирьох матчів поспіль не перемагали, тому у домашньому матчі прагнули виправити цю статистику. Відзначимо, що вишгородці на виїзді грають краще ніж вдома (сім очок у гостіх, проти всього двох у домашніх іграх.

VBET UA Перша ліга. 10-й тур

“Епіцентр” – “Діназ” 3:2

Голи: Гірний (42, 87) , Буряк (83) – Богунов (5), Мораренко (53)

Початок зустрічі шокував господарів. Після навісу з флангу Олег Кос скинув на Богунова, який розстріляв ворота Чорнобая – 0:1. Захисники “Епіцентра” забули про одного із лідерів “Діназа”. Після пропущеного м’яча підопічні Нагорняка додали в активності, проте з конструктивом попереду були суттєві проблеми. Можна згадати хіба що удар Стеня зі штрафного, але у тому епізоді надійно зіграв Солдатенко. Здавалося, що команди підуть на перерву за переваги гостей, але у компенсований час гравцям “Епіцентру” все ж вдалося зрівняти рахунок. Після розіграшу кутового Шевченко навісив на Гірного, який пробив у кут і м’яч після рикошету від захисника залетів у ворота – 1:1.

На початку другого тайму небезпечно пробивав Салабай, але Антону не вистачило точності. Проте, вже через декілька хвилин підопічні Головка знову вийшли вперед. Мораренко наважився на удар з-за меж штрафної і м’яч залетів у ворота – 1:2. Безумовно, цей гол увійде до числа найкращих у турі.

На 58-й хвилині після удару Пучковського довелося вступати у гру Солдатенку. Після пропущеного м’яча додали в активності господарі, але футболісти “Діназа” вміло перекривали вільні зони. Численним атакам господарів не вистачало логічного завершення.

На 83-й хвилині Руслан Буряк з-за меж штрафної поцілив в дев’ятку – 2:2. Дебютний забитий м’яч для Руслана на професіональному рівні. Через декілька хвилин господарі вже вийшли вперед. Станіслав Кристін прострілив, а Гірний у дотик пробив у кут – 3:2. Шалена кінцівка зустрічі.

Таким чином, “Епіцентр” вперше за шість турів перемагає.