Головний тренер турецького «Фенербахче» Жорже Жезуш, чия команда вже вийшла в плей-офф Ліги Європи, озвучив завдання на заключні матчі групової стадії турніру проти французького «Ренна» та київського «Динамо».

«Найближчого четверга на нас чекає матч із найсильнішою командою нашої групи – «Ренном». Так, ми вже забезпечили собі вихід у наступний етап Ліги Європи, але для нас дуже важливо фінішувати на першому місці. Адже це дозволить нам уникнути стикових матчів із командами з Ліги чемпіонів, а відразу виведе нас до 1/8 фіналу Ліги Європи. Це завдання і вирішуватимемо в матчах з «Ренном» і «Динамо». Й, повірте, ми викладемося по повній у цих іграх», – сказав Жезуш.

Нагадаємо, «Динамо» вже провело один матч із «Фенербахче» в груповому турнірі Ліги Європи, поступившись турецькій команді в рамках 1-го туру з рахунком 1:2. Вдруге суперники зіграють між собою у заключному, 6-му турі, 3 листопада. Ця зустріч буде номінально домашньою для українського клубу, але через війну пройде у польському Кракові.