Categories: Єврокубки

Голкіпер Селтіка: Матч з Шахтарем – це буде гра високої якості

Голкіпер Селтіка Джо Харт поділився очікуваннями напередодні матчу з Шахтарем в рамках 5-го туру Ліги чемпіонів.

“Ми, звичайно, не можемо стверджувати, що щасливі, тому що не перебуваємо в тому становищі, в якому хотіли б бути. Хочемо зробити ще один крок вперед, і маємо намір зробити це завтра ввечері. Ми будемо діяти так само агресивно. Ми граємо на перемогу в будь-якій грі, тож ця не буде виключенням.

Для команди і клубу важливо бути в Європі якомога довше, і ми хочемо справити враження і представити клуб так, як вважаємо за потрібне. Для багатьох із нинішнього складу Селтіка це перший досвід гри в Лізі Чемпіонів. У Селтіка велика європейська історія, тому клуб повинен брати участь у Лізі чемпіонів, але наразі нам протистоять команди, у яких більше досвіду.

Ми працюємо разом, виграємо і програємо разом, і наразі ми більше виграємо, ніж програємо, але цей турнір дуже важливий для нашого клубу. Ці вечори особливі, вони справді особливі. Думаю, що вболівальники розуміють, у що ми вкладаємо сили, і що ми робимо все можливе, і будемо продовжувати це робити. Ми очікуємо ввечері на аншлаг, буде чудова атмосфера.

Шахтар дуже добре створює загрозу при переходах, у них дуже хороші гравці, і вони вже довели, що їх дуже важко зламати. Донеччани грають проти дуже хороших атакувальних команд і не пропускають багато, тож це буде гра високої якості. Звичайно, я не настільки наївний, щоб давати прогнози, але знаю, що ми будемо готові. Усі перебувають у хорошому стані, у нас гарний склад, який готовий боротися і показати себе з найкращого боку”, – цитує Харта офіційний сайт Селтіка.

Максимович Назар

Recent Posts

Єгор Ярмолюк: Я без сумнівів обрав правильну команду

Український півзахисник "Брентфорда" Єгор Ярмолюк розповів, як він вирішив перейти з "Дніпра-1" в англійський клуб.Читати…

35 хв. ago

Топ-10 найексцентричніших футболістів світу за версією FourFourTwo

Авторитетне британське видання FourFourTwo представило рейтинг із 32 найбільш ексцентричних футболістів в історії світового футболу.Читати…

39 хв. ago

Збірна Нідерландів оголосила свій попередній склад на Євро-2024

Збірна Нідерландів оголосила свій можливий склад на Євро-2024 — повідомляє офіційний Twitter клубу.Читати далі

50 хв. ago

Гасперіні – основний претендент на посаду головного тренера Наполі

Головний тренер «Аталанти» Джан П’єро Гасперіні може очолити «Наполі», повідомляє сайт Джанлукі Ді Марціо.Читати далі

56 хв. ago

Букмекери оцінили шанси збірної України на перемогу на Євро-2024

Букмекерські контори після виходу збірної України з футболу до фінального турніру Євро-2024 виставили коефіцієнти на…

60 хв. ago

Екс-гравець Шахтаря змінить клуб в Аргентині

Нападник Факундо Феррейра змінить клуб в Аргентині. Форвард гратиме за Тигре. Він підпише контракт на рік.Читати…

1 годину ago