В межах 9-го туру чемпіонату юнацьких команд Колос завдав розгромної поразки Чорноморцю.

Чемпіонат юнацьких команд U-19. 9-й тур.

Колос Ковалівка – Чорноморець Одеса 4:1

0 – 1. Малинчук – 6.

1 – 1. Тутєров – 8.

2 – 1. Тутєров – 41.

3 – 1. Криворучко – 84.

4 – 1. Тутєров – 87.

Початок гри був дещо приголомшливим для ковалівців. Проста довга передача вперед від захисника “Чорноморця” стала гольовою. Іван Пахолюк, не розрахувавши дистанцію та свою швидкість, не встиг на цей м’яч, залишивши свої ворота пустими, які спокійно вразив Малинчук.

На щастя, відігратися “Колосу” вдалось дуже швидко. В першій же своїй атаці після пропущенного голу Тимур Тутєров зрівняв рахунок, класно зігравши у штрафному після подачі з правого флангу.
Після цього наші хлопці взяли гру під свій контроль і почали планомірний тиск на ворота суперника, аби піти на перерву вже з перевагою в рахунку. Так, на 27-й хвилині трохи не пощастило Безручуку. Після удару Олексія м’яч влучив у поперечину та опустився прямо на лінію воріт, а не за неї і вилетів в поле.
Досягнути бажаного результату вдалось наприкінці тайму. Олег Криворучко класним пасом в розріз між захисниками вивів сам на сам Тутєрова і Тімур не менш класно розібрався в цьому епізоді. На швидкості прокинув воротаря та покотив м’яч у порожні ворота – 2:1. Це був другий гол Тімура у цьому матчі і п’ятий в цьому сезоні. З таким рахунком йти на перерву було вже значно веселіше.

Другий тайм пройшов під домінуванням “Колосу”, яке ніяк не вдавалось втілити в третій м’яч. Чудові нагоди марнувались одна за одною і рахунок так і залишався незмінним. На 70-й хвилині хет-трік міг оформити Тутєров, але не реалізував чистий вихід сам на сам – цього разу дуель виграв голкіпер одеситів.

Але “Колос” таки забив, нехай і пізнувато, такий необхідний третій м’яч. В одній з численних контратак, Денисенко віддав пас під удар Криворучку і Олег із-за меж штрафного точним ударом низом поклав м’яч у кут воріт – 3:1. Не обійшлося у грі і без беніфісу. Тімур Тутєров оформив хет-трик. А його третій гол став справжньою окрасою всього матчу. Одним дотиком п’яткою він прийняв м’яч та прокинув його собі на хід і вийшов сам на сам і дуже красиво перекинув м’яч за “кмірець” колкіперу – 4:1.

“Колос” впевнено перемагає і з хорошим настроєм готується до наступної зустрічи з “Вересом”.