Головний тренер “Дніпра-1” Олександр Кучер прокоментував перемогу над “Металістом”:

“ – Важка для нас гра. Після матчу з “Інгульцем” у нас було багато травмованих, а вже в ході гри теж випали двоє. А матч був не рядовим, бо з давніх часів це дербі Дніпра та Харкова. Ми довели свої амбіції, хоча й представник Харкова сьогодні добре попрацював. Важка перемога проти доброї команди, яка знаходиться високо у турнірній таблиці і займає там своє місце. Було дуже непросто.

– “Металіст” вас чимось здивував?

– Команда дуже добре працювала в обороні, створила нам чимало проблем. Можливо, не так багато було у харків’ян моментів, але вони завжди тримали у напрузі наш захист. Це додавало нам нервозності. Але є три очки – а далі будемо зализувати рани і рухатися вперед, бо у нас дуже складний графік.

– Ви тільки що сказали про складний графік. А як сприймаєте зміни у графіку “Шахтаря”, який є вашим конкурентом?

– Ми не дивимося на конкурентів, граємо від себе, готуємося до кожної гри. Так будемо і продовжувати. Але повторюсь: нам дуже важко, багато травмованих. Я навіть не розумію, як ми будемо грати наступну гру. Але зараз відпочинемо і подивимось, хто зможе грати”, – сказав Кучер.

Відзначимо, що наступний матч “Дніпро-1” проведе проти “Аполлона” у Лізі конференцій 27 жовтня. Далі дніпряни зіграють з “Чорноморцем” в УПЛ 30 жовтня.