Захисник молодіжної збірної України Олексій Сич поділився деталями атмосферної обстановки в команді підопічних Руслана Ротаня:

“Тренери збірної мені постійно кажуть, що я завжди на позитиві, але в молодіжці ми всі такі. Там інакше неможливо, бо дуже чудовий колектив, в якому кожен кожного підтримує. За гумор в нас відповідає Саня Назаренко — він, так би мовити, найбільш шустрий. Може і Діма Криськів освіжити обстановку. Та всі можуть.

До війни ми дуже любили співати. Спочатку це було в Туреччині — на самому першому зборі. У нашого відео аналітика Валерія Бахура був День народження, і ми приготували йому сюрприз. Зібралися в залі для теорії, і лікар, Максим Бецко, виконав для нього чудову пісню. Він дуже гарно співає.

Потім, коли почався відбір, у нас пішла посвята в новачки, але на сцену виходили не тільки вони, а всі бажаючі. Було весело. В нас з’явилися свої хіти, але зараз, звісно, не до них. Зараз війна, і всі ми дуже хочемо поїхати на Євро в якості країни, яка перемогла цю орду. Там ми так заспіваємо, що нас почують у всіх куточках континенту. Зіграємо, сподіваюсь, теж непогано”, – сказав Сич.

Відзначимо, що збірна України U-21 завдяки перемозі над Словаччиною в плей-оф відбору кваліфікувалася на Євро-2023. Континентальна молодіжна першість відбудеться у період з 9 червня по 2 липня наступного року у Румунії та Грузії. Підопічні Руслана Ротаня зійдуться в квартеті B з Румунією, Іспанією та Хорватією.