32-річний атакувальний півзахисник «Адана Демірспор» Юнес Беланда, відомий в Україні за виступами у складі «Динамо», звернувся до Спортивного арбітражного суду (CAS) у справі про звільнення із «Галатасарая».

У березні минулого року марокканця відрахували з клубу, розірвавши з ним контракт в односторонньому порядку. Звільнення Беланда було мотивоване колишнім керівництвом «Галатасарая» тим, що Юнес дозволив собі критику на адресу клубу.

При цьому, неустойку Беланда за дострокове розірвання договору не отримав, й звернувся до ФІФА із вимогою про компенсацію цієї суми, а також моральної шкоди.

У ФІФА вирішили, що Беланда має право отримати від «Галатасарая» зарплату за два місяці за контрактом, але запит на компенсацію моральної шкоди було відхилено. З цієї причини марокканець подав позов до CAS, де зараз почався розгляд цієї справи.

Відомо, що позов Беланда до «Галатасарая» у CAS вийшов дуже змістовним – представники марокканця виклали свої вимоги та мотивацію на 160 сторінках.

Нагадаємо, з літа минулого року Беланда виступає в іншій турецькій команді – «Адана Демірспор», де цього сезону відзначився 5 забитими м’ячами і 2 результативними передачами у 10 поєдинках Суперліги.