Роберт Левандовскі забив 600-й та 601-й голи у своїй кар’єрі, у матчі, коли «Барселона» здобула перемогу над «Вільярреалом».

«Барселона», яка програла «Реалу» з рахунком 3:1 у неділю, забила три голи за сім хвилин наприкінці першого тайму в матчі з «Вільярреалом».

Левандовскі забив свій перший м’яч, коли спіймав навіс Жорді Альби, розвернувся і пробив повз Джеронімо Руллі, а невдовзі після цього додав ще один після передачі Гаві.

Ансу Фаті зробив рахунок 3:0 на 38-й хвилині і залишив «Барселону», яка йде другою в Ла Лізі, відстаючи від «Реала» на три очки.

Ця перемога була першою для «Барселони» у трьох матчах після домашньої нічиєї 3:3 з міланським «Інтером» у Лізі чемпіонів та програшу в Ель-Класіко на «Бернабеу».

34-річний Левандовскі став лише третім гравцем з 2000 року, який подолав позначку 600 голів після Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду.

Його дубль проти «Вільярреала» на «Камп Ноу» довів його рахунок до 16 голів у 14 іграх у всіх змаганнях з моменту переходу з мюнхенської «Баварії».

У «Баварії» Левандовскі забив 344 голи у 375 іграх та 103 голи у 186 матчах за попередній клуб «Боруссія Дортмунд».

До переїзду до Німеччини він забив 21 гол за «Знича Прушкова» та 41 гол за «Лех Познань», а також забив 76 голів у 134 міжнародних матчах за Польщу.