Нападник Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду відреагував на рішення головного тренера команди Еріка Тен Хага виключити його зі складу перед матчем з Челсі.

«Протягом усієї своєї кар’єри я намагаюся жити і грати шанобливо відносно до своїх колег, суперників і тренерів. Так було завжди, і за ці роки я не змінився. Я та сама людина і той самий професіонал, який грає на елітному рівні останні 20 років. Повага завжди відігравала дуже важливу роль при прийнятті мною тих чи інших рішень.

Я почав грати в юному віці, і для мене завжди були дуже важливими приклади старших і досвідченіших гравців. Тому я завжди намагався сам подавати приклад молоді у всіх командах, кольори яких я захищав. На жаль, не завжди виходить стримати у собі емоції.

Зараз я просто відчуваю, що маю продовжувати старанно працювати у Керрінгтоні, підтримувати своїх товаришів по команді і бути готовим до всього в будь-якій грі. Піддаватися тиску – не варіант. Ніколи і нізащо. Це Манчестер Юнайтед, і разом ми маємо вистояти. Скоро ми знову будемо разом», – написав Роналду у своєму Instagram.

Нагадаємо, що в четвер, 20 жовтня, Кріш був виключений зі складу першої команди після того, як відмовився виходити на заміну в матчі з Тоттенхемом і залишив лаву для запасних за кілька хвилин до фінального свистка.