Італійський воротар українського походження Микита Контіні-Барановський, який виступає за Сампдорію, виграв серію післяматчевих пенальті у матчі 1/16 фіналу Кубка Італії проти Асколі.

Матч 1/16 фіналу Кубка Італії між Сампдорією та Асколі відбувся у Генуї та завершився перемогою господарів у серії післяматчевих пенальті (9:8). Основний час поєдинку закінчився внічию 1:1. В екстра-таймах команди також обмінялися забитими м’ячами.

Доля путівки до 1/8 фіналу Кубка Італії зважилася у серії післяматчевих пенальті.

Голкіпер господарів Микита Контіні-Барановський спочатку відбив п’ятий удар суперників, який міг вивести Асколі до наступної стадії турніру.

Коли всі польові футболісти виконали свої удари, рахунок залишався рівним. Контіні-Барановський підійшов до 11-метрової позначки і реалізував пенальті, після чого відбив удар з точки у виконанні свого колеги по амплуа Енріко Гуарни і вивів Сампдорію до 1/8 фіналу.

26-річний Контіні-Барановський є уродженцем Черкас. Родина Микити переїхала до Італії, коли йому було три роки.

Воротар є вихованцем Наполі, але не провів за неаполітанську команду жодного матчу. Контіні-Барановський має досвід виступів за італійські СПАЛ, Каррарезе, Таранто, Понтедеру, Сієну, Віртус Ентеллу, Кротоне та Віченцу.

Голкіпер перейшов до Сампдорії у літнє трансферне вікно на правах оренди терміном на один сезон. Матч проти Асколі став для Микити дебютним у складі генуезького клубу.

У 1/8 фіналу Кубка Італії Сампдорія зустрінеться з Фіорентіною.