Голкіпер “Динамо” Денис Бойко впевнений, що кияни зможуть вибратися із кризи.

“Справжнім уболівальникам, не тим, хто у скрутний час відвертається від команди або кричить “Ганьба!”, хочу сказати, що наші результати останнім часом справді не радують. А, як відомо, результат у футболі – це головне. Насправді зараз усім дуже важко. Насамперед, хочеться, щоб кожен уболівальник, який любить цю команду і вірить у неї, продовжував нас підтримувати і розумів, що у нас немає футболістів, яким було б все одно, які виходять на футбольне поле і тільки відбувають номер або відпрацьовують свою зарплату.

Усі хлопці справді хвилюються, їм не байдуже, кожному, хто зараз у складі нашої команди, не байдуже, ми всі переживаємо за результати, за те, що зараз відбувається з “Динамо”. Так, період дуже складний і скрутний, але його потрібно пережити насамперед ментально та психологічно як індивідуально, так і командою в цілому.

Повинні впоратися за допомогою наших уболівальників і вийти на той рівень, на який всі від нас очікують, який команда показувала в попередніх сезонах. На це потрібен час. Потрібно вірити не лише у футболістів, у команду, а й у головного тренера та тренерський штаб, адже їм теж дуже важко. Повірте мені, і Луческу, і його помічники роблять все можливе, щоб вивести команду з цього стану, якнайкраще підготувати до кожної наступної гри, все налагодити та стати на переможний шлях”, — сказав Бойко.