Головний тренер “Інгульця” Сергій Лавриненко підбив підсумок матчу 8-го туру УПЛ з “Дніпром-1”, який закінчився внічию 2:2.

– Перш за все, хочу подякувати ЗСУ за те, що ми маємо можливість грати у футбол, насолоджуватися грою. Дай Бог здоров’я всім нашим захисниками.

Що стосується матчу, то очікували, що буде важка гра. Ще й сирена зумовила пауза, яка вплинула на гру. Але те, що ми собі планували – багато чого вдалося. Вдалося забити два м’ячі, ми цій нічиїй дуже раді, відібрали два очки у лідера. Очікували, що суперник буде більше грати з м’ячем, ми терпіли, чекали на свій шанс і я казав хлопцям, що він обов’язково буде – треба тільки реалізувати. Були моменти і у нас, і суперника, тож бойова гра. Для нас ця нічия – плюс, для а “Дніпра-1” це вразлива нічия.

– На Закарпатті рідко зупиняють матчі через сирени. Ви очікували на такий сценарій?

– Ми розуміємо, що в країні війна. Морально ми готові до цього, казали суперникам і арбітрам, що будемо чекати і хочемо дограти матч.

– Смоляков по-новому розкрився у цьому матчі. Це очікувано для вас?

– Він сам не очікував, що може забити два голи. Та ще й “Дніпру-1”. Він є вихованцем цього клубу, у нього була велика мотивація. Він молодий гравець, він ще прогресує. Радий, що він є у нас у команді. Йому пощастило сьогодні і команді також.