Чемпіонат Бельгії 2022/2023. 13-й тур 
19 жовтня, 21-45. Брюгге. Стадіон “Ян Брейдель”

“Брюгге”

За підсумками 12 проведених матчів команда “Брюгге” посідає 3 місце у турнірній таблиці Чемпіонат Бельгії з 25 набраними очками.

Високе місце, яке займає “Брюгге” в турнірній таблиці, обумовлене хорошим балансом нічиїх-поразок: При 8 перемогах команда має 1 нічия і 3 поразки.

“Брюгге” має позитивну різницю забитих та пропущених м’ячів, при цьому вражає ворота суперника найчастіше у першій третині другого тайму, що становить 33% від усіх забитих голів. У той же час, пропускає команда найчастіше в заключній п’ятнадцятихвилинці першого тайму, що становить 20% від усіх пропущених голів, і саме на цьому відрізку гравцям варто підтягнути концентрацію.

“Сент-Трюйден”

За підсумками 12 проведених матчів команда “Сент-Трюйден” посідає 10 місце у турнірній таблиці Чемпіонат Бельгії з 16 набраними очками.

Місце в середині турнірної таблиці, яке займає “Сент-Трюйден”, обумовлене не найоптимальнішим балансом нічиїх-поразок: При 4 перемогах команда має 4 нічиї і 4 поразки.

“Сент-Трюйден” має рівний баланс забитих та пропущених м’ячів, при цьому вражає ворота суперника найчастіше у першій третині першого тайму, що становить 33% від усіх забитих голів. У той же час пропускає команда найчастіше в першій третині першого тайму, що становить 20% від усіх пропущених голів, і саме на цьому відрізку гравцям варто підтягнути концентрацію.

Цікаві факти

  • Переможна серія команди Брюгге в очних зустрічах із командою Сент-Трюйден у рамках Чемпіонату Бельгії складає 7 7 матчів.
  • Безпрограшна серія команди Брюгге у очних зустрічах із командою Сент-Трюйден у рамках Чемпіонату Бельгії складає 10 матчів.
  • Забивна серія команди Брюгге в очних зустрічах із командою Сент-Трюйден у рамках Чемпіонату Бельгії складає 10 матчів
  • Серія поразок команди Сент-Трюйден у очних зустрічах із командою Брюгге в рамках Чемпіонату Бельгії складає 7 матчів
  • Безвиграшна серія команди Сент-Трюйден у очних зустрічах із командою Брюгге в рамках Чемпіонату Бельгії складає 10 матчів.
  • “Суха” серія команди Чемпіонату Бельгії у очних зустрічах із командою Сент-Трюйден у рамках Брюгге складає 10 поєдинків
  • Серія матчів у рамках Чемпіонату Бельгії, в яких команда Сент-Трюйден пропускає голи, складає 3 поєдинки
Положення команд у таблиці турніру Чемпіонат Бельгії
# Команда І В Н П М РМ О
3 “Брюгге” 12 8 1 3 23 − 12 +11 25
10 “Сент-Трюйден” 12 4 4 4 12 − 12 0 16