Головний тренер криворізького “Кривбасу” Юрій Вернідуб підбив підсумок матчу 8-го туру УПЛ, в якому його команда поступилася “Олександрії” (0:2).

“У мене вже немає бажання приходити на післяматчеві конференції і щось тут розповідати. Про що розповідати, якщо команда не може забити, не може виграти. Це складно. У мене таке відчуття, що тут є два варіанти. І я завжди беру перший варіант: значить, тренер поганий, і настав час щось міняти в цьому житті. Усю команду не поміняєш, а краще поміняти тренера. Я, значить, не заслуговую. Якось усе це важко, я не можу зрозуміти, з чим це пов’язано.

По грі. Ми ні в чому не поступалися. Втім, поступилися лише одному – не змогли забити, а “Олександрія” забила. У першому таймі суперник мав два “підходи”, і один вони змогли забити. Ми ж начебто володіли ініціативою, атакували, але так і не забили. У другому таймі трапилося все те саме. Другий гол забили по суті самі собі: ні, щоб вибити м’яч в аут, а гравець вибиває його на кутовий. Потім йде подача, а де знаходяться два наші центральні захисники – незрозуміло. І нам забиває найвищий гравець “Олександрії” Третьяков, зріст якого 170 сантиметрів.

Що тут ще можна розповідати? Сумно, сумно. Але треба жити, життя продовжується. Будемо дивитися, що далі. Думаю, поспілкуємось із президентом та з керівництвом клубу. У моїй практиці це перша команда, до якої я не можу достукатися, не можу дати результату. Тим більше, що пройшло вже 7 турів. У цьому випадку тренер, отже, має брати провину на себе. Я нічого поганого не говорю у бік своїх футболістів. Вони просто футболісти, а за результат відповідаю як головний тренер команди. З мене насамперед найсуворіший і найсерйозніший попит. Решта – це життя”, – розповів Вернидуб після матчу.

Нагадаємо, що після 7-ми турів у Кривбасу 3 бали, 0 перемог та передостаннє місце у таблиці.