Головний тренер “Зорі” Патрік ван Леувен поділився своїми враженнями після переможної гри 8-го туру УПЛ над “Чорноморцем” (4:0).

– Одна з поставлених цілей на цю гру – не пропустити жодного м’яча у наші ворота. Перші 10-15 хвилин були нервовими для нас, а потім все пішло на нашу користь. Почали швидко створювати моменти та змогли забити. До перерви потроїли рахунок, що не може не тішити. Потім Євген Шахов поставив крапку у цьому поєдинку, заключним, четвертим голом. Хоча були моменти, щоб забивати більше.

– Команда навіть за рахунку 3:0 не зупинялася, бігла вперед. Звідки у хлопців стільки мотивації?

– У минулих матчах ми не використали своїх моментів, тому хотіли в цьому поєдинку це виправити. Чим більше забитих м’ячів у ворота суперника – тим більша впевненість у моїх хлопців.

– Чи передбачали Ви, що зможете обіграти “Чорноморець” із рахунком 4:0?

– Ми дивилися їхні зустрічі, наприклад із “Шахтарем”. Там вони показували хорошу гру, пресингували, добре володіли м’ячем, швидкість була лише на рівні. Ми використали свої моменти у першому таймі та певною мірою гарантували собі плюс-мінус спокійну гру у другому. Адже ми просто продовжували грати у свою гру.