У матчі 8-го туру чемпіонату УПЛ серед юнацьких команд полтавська «Ворскла» та львівський «Рух» переможця не виявили – 1:1.

УПЛ U-19, 8-й тур.

Ворскла Полтава – Рух Львів  1:1

0 – 1. Хрипчук – 40-автогол.

1 – 1. Булгатов – 63.

Футболісти провели загалом жвавий матч на штучному газоні в Ужгороді. На 5-ій хвилині захисник «Руху» Віталій Роман вибив м’яч, який летів у ворота, підстрахувавши таким чином голкіпера. У відповідь на ту атаку «Ворскли» Денис Теслюк пробив повз ворота.

Команди намагалися діяти швидко. Номінальні господарі дошкуляли насамперед дальніми пострілами, більшість із яких були невлучними. Гості зі Львова діяли більше комбінаційно. На 22-ій хвилині у «жовто-чорних» вийшла хороша атака, на оперативний простір вивели Теслюка, однак його гострий простріл накрив воротар. Через 6 хвилин після небезпечно розіграного кутового «ворскляни» ледве відбилися. На 35-ій після прострілу від Іллі Квасниці полтавці врятувалися лише кутовим.

І відразу ж після подачі з кута поля Підгурський головою пробив вище воріт. Мабуть, це була найреальніша нагода «рухівців» відкрити рахунок від початку гри.

Та все ж гостям вдалося забити гол іще до перерви: Рогачов віддав пас на Квасницю, той з гострого кута чи то пробив, чи прострілив – м’яч рикошетом від захисника полтавської команди Хрипчука команди залетів у ворота – 0:1.

За схожим сценарієм проходив і другий тайм. На 61-ій хвилині Андрій Столярчук майже з лінії воротарського майданчику пробив вище воріт.

А господарі відповіли на це результативно. Після навісу з правого флангу «рухівці» забули футболіста «Ворскли» прямо по центру воріт, і Демид Булгатов головою пробив повз воротаря «жовто-чорних» – 1:1.

Обидві команди намагалися вирвати перемогу. Футболісти «Руху» пробували прорватися до воріт суперників і за рахунок індивідуальних проходів, і командними діями. Проте особливо небезпечних моментів до кінця гри вже не створили ні гості, ні господарі.