Двоматчева безпрограшна серія юнацької команди народного клубу обірвалася сьогодні у Дублянах. У матчі восьмого туру чемпіонату VBet ліги U19 Верес поступився одноліткам зі Львова.

VBet ліга U19, 8 тур

Львів U19 – Верес U19 – 1:0 (1:0)

1 – 0. Шандра – 24.

Вилучення: Савчук (Верес) 83хв, друге попередження.

До звітного матчу обидві команди підійшли у різному емоційному настрої. Львів не знав смаку перемог з серпня місяця. Рівняни навпаки, не програвали у двох попередніх поєдинках поспіль і лише минулого тижня святкували першу у сезоні перемогу.

Суперники розпочали матч на зустрічних курсах, високо пресингуючи один одного. У такій грі господарям допоміг доволі неочікуваний забитий гол.

Ярослав Шандра пробив метрів з двадцяти, голкіпер рівнян виявився не зовсім готовим до такого повороту подій та й м’яч влучив практично ідеально у верхній кут воріт – 1:0.

Перерва між двома таймами у цій грі через повітряну тривогу тривала аж дві години.

У другому таймі подвоїти перевагу господарів міг Денис Довбецький. Він вийшов віч-на-віч із голкіпером рівнян, але програв свою дуель Назару Мигалю. В цьому епізоді м’яч рикошетом від рук нашого воротаря влучив ще й у поперечину.

Гра на зустрічних курсах продовжилася. Але рахунок до фінального свистка більше не змінювався. До того ж, на заключних хвилинах поєдинку рівняни залишилися у чисельній меншості після вилучення Олександра Савчука. Верес поступається Львову – 0:1.