Ексклюзивно для Fanday.net прес-служба компанії Setanta Sports відповіла на питання щодо продовження співпраці з українською Прем’єр-лігою.

Минулого тижня медіа-експерти та блогери виступили з низкою заяв щодо долі єдиного пулу та продовження співпраці Setanta Sports з українською Прем’єр-лігою.

Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик розповів, що офіційний мовник планує переглянути умови угоди із Прем’єр-лігою. Пізніше його колега Олександр Денисов припустив, що Setanta Sports може припинити співпрацю з УПЛ.

Ми звернулися до прес-служби Setanta Sports із проханням прокоментувати слова Олександра Денисова та Ігоря Циганика про те, що співпраця УПЛ та Setanta Sports під загрозою, як і подальша доля єдиного пулу.

«Ми не можемо коментувати цю тему [інформацію Денисова та Циганика щодо труднощів у подальшому обслуговуванні пулу]. Ми продовжуємо транслювати матчі української Прем’єр-Ліги, як завжди», – відповіли у прес-службі Setanta Sports на питання Fanday.net.

Раніше ми зверталися до джерел, близьких до УПЛ та трансляторів. Станом на кінець минулого тижня інсайдери запевняли, що можливий виступ менеджменту УПЛ та Setanta Sports із якоюсь спільною заявою.

Втім, пізніше нас запевнили, що з окремим прес-релізом виступати немає необхідності, оскільки співпраця продовжується у штатному режимі.