У неділю в 11-му турі чемпіонату Англії відбулось декілька матчів.

Англія, АПЛ, 11-й тур

Лідс – Арсенал – 0:1

Гол: Сака, 35

Арсенал у матчі з Лідсом встиг зіграти лише 3 хвилини, після яких на Елланд Роуд виникли проблеми з електрикою і команди прибрали з поля більш ніж на 30 хвилин. Сіністерра міг виводити госопдарів вперед, але з лінії штрафного пробив у сантиметрах від лівої стійки. В середині тайму команди обмінялись моментами: Стрьойк не зміг переграти Ремсдейла, а Жезус пульнув над поперечиною. За 10 хвилин до завершення першого тайму помилка гравців Лідса призвела до гола. Морено вирішив вирізати діагональ назад на правий фланг на Стрьойка, але Сака перехопив сферу, обігрався з Едегором, отримав пас у відповідь, увірвався у штрафний і з гострого кута прошив кіпера.

На другий тайм Джессі Марш випустив Бемфорда, який одразу ж зрівняв. Однак арбітр угледів порушення правил в атаці і взяття воріт було скасовано. Згодом все той же Бемфорд з пенальті за гру рукою не зміг переграти Ремсдейла. Нефарт 29-річного форварда продовжувався – вийшовши сам на сам він знову програв дуель кіперу Арсенала. Ааронсон в середині тайму міг робити рахунок рівним, але знову вище всяких похвал зіграв Ремсдейл.

Вже у доданий час Бемфорд у штрафній Арсенала врізався у Габріеля, той не втримав рівновагу, впав і зачепив ногу суперника. Арбітр призначив пенальті. Під тиском “канонірів” він побіг на консультацію з VAR і… попереднє рішення скасував. Скасував він і червону картку Габріелю, змінивши її колір на жовтий. Перемога принесла Арсеналу 27 очок і залишила на вершині АПЛ, Лідс з 9-ма пуктами п’ятнадцятий.