“Тоттенхем” обіграв “Евертон” у домашньому поєдинку 11-го туру англійської Прем’єр-ліги (АПЛ) – 2:0.

Чемпіонат Англії. 11-й тур

Тоттенхем – Евертон 2:0
Голи: Кейн, 59 (з пен), Хойб’єрг, 86

Тоттенхем: Льоріс, Доерті (Спенс, 90), Ромеро (Санчес, 87), Даєр, Девіс, Хойб’єрг, Бентанкур (Скіпп, 90), Перішич, Рішарлісон (Біссома, 52), Сон, Кейн (Моура, 90)

Евертон: Пікфорд, Коулмен (Гарнер, 67), Тарковськи, Коаді, Миколенко, Макнілл, Гуйє (Рондон, 81), Онана, Івобі, Грей, Мопей (Калверт-Льюїн, 67)

Обидва голи цій зустрічі були забиті в другому таймі. На 59-й хвилині рахунок відкрив зірковий бомбардир “шпор” та збірної Англії Гаррі Кейн. А на 86-й хвилині П’єр-Еміль Хьойберг зняв питання щодо переможця матчу, забивши другий м’яч у ворота мерсисайдського клубу.

Український захисник “ірисок” Віталій Миколенко вийшов на поле в стартовому складі та провів повний поєдинок, на 81-й хвилині заробивши жовту картку.

Зазначимо, що Миколенко вже вдесяте поспіль у поточному сезоні розпочав матч чемпіонату з перших хвилин. У дев’яти попередніх зустрічах він також результативними діями не відзначався.

“Тоттенхем” з 23 очками посідає третє місце в турнірній таблиці АПЛ, наздогнавши “Манчестер Сіті”, який йде другим та провів на один матч менше, ніж “шпори”.

Лідирує з 24 балами та грою в запасі “Арсенал”, в складі якого виступає українець Олександр Зінченко.
“Евертон”, зазнавши другої поразки поспіль у чемпіонаті, з 10 пунктами розташовується на 14-й позиції.

У наступному турі команда Антоніо Конте на виїзді зіграє з “Манчестер Юнайтед”, а підопічні Френка Лемпарда в гостях зустрінуться з “Ньюкаслом”. Обидва матчі заплановано на 19 жовтня.