Головний тренер мадридського “Реала” Карло Анчелотті поділився думками напередодні поєдинку проти каталонської “Барселони”.

“Ми готуємося до матчу так само, як і до інших. У цьому випадку є додатковий фактор того, що це особлива гра для всіх і для фанатів. Ви також повинні мати на увазі якість, якою володіють обидві команди. Матчі Ель-Класіко, як і матчі дербі, особливі, у вас є додатковий тиск та емоційний аспект.

Нам протистоїть команда, яка грає на дуже високому рівні, і якщо ми хочемо перемогти, нам доведеться добре атакувати та захищатися. Ви повинні дивитися на характеристики обох команд. Це правда, що вони зазвичай дуже добре починають ігри та сильні у першому таймі, а ми робимо все можливе у другому таймі. Я не впевнений, чи це вплине на гру, але ми це враховуємо.

Щодо Куртуа? У нього все гаразд, але він дуже мало тренувався. Він не потрапив до заявки на цю гру. Наступного тижня він матиме більше тренувань. Побачимо, як у нього підуть справи. Єдине, що йому зараз потрібно – це вийти на тренувальне поле.

Якщо говорити про стартовий склад. То я не хочу експериментувати. Я спробував щось нове минулого сезону, і це мало для мене зворотний ефект. Я виставлю команду, яка достеменно знає, що їм потрібно робити на полі. Нам протистоїть команда, яка грає на дуже високому рівні, і нам потрібно показати сильну всебічну гру, атакувати, добре захищатися. Тільки так ви зможете вигравати ігри та трофеї.

“Барселона” виграла усі матчі чемпіонату, окрім першого, у якому зіграли внічию. Вони у дуже гарній формі. Вони мали деякі проблеми в Лізі чемпіонів, де команди завжди важко, але в лізі вони були у чудовій формі.

Я не можу сказати, як їхня гра в минулу середу вплинула на них. Ми просто повинні вийти та грати у свою гру та спробувати перемогти. Наш стиль гри відрізняється від стилю “Інтера”, але у тій грі “нерадзуррі” показали багато мужності. Вони не здавалися після пропущених та були дуже ефективними. Однак це ніяк нам не допоможе, і це буде зовсім інша гра”, – поділився коуч вершкових.

Мадридці зіграють проти каталонців завтра, 16 жовтня. Зустріч пройде в рамках 9-го туру Ла Ліги та розпочнеться о 17:15.