На тренуванні «Руха» побував поранений військовий із полку «Азов» Кшиштоф Мушак.

Уродженець села Пнікут Мостиського району Львівської області півтора року служив у Національній гвардії України, після чого перейшов у Окремий загін спеціального призначення «Азов». Разом із побратимами захищав Україну в Маріуполі, зокрема, на заводі «Азовсталь».

Там він отримав поранення від вибуху міни. 16-го травня за наказом Головнокомандувача ЗСУ вийшов з «Азовсталі». Наступного дня потрапив у донецьку лікарню як військовополонений. Там пробув півтора місяця, 29-го червня під час обміну повернувся додому. Зараз проходить реабілітацію в лікарні Золочева на Львівщині.

Військового запросили на тренування «Руха», оскільки він є прихильником «жовто-чорних». Кшиштоф Мушак подарував президенту «Руха» Григорію Козловському прапор з підписами бійців полку «Азов». «Рухівці» презентували своєму вболівальнику футболку й інше екіпірування з написом «Зевс» – таким є позивний українського воїна.

Козловський також повідомив, що Мушак проходитиме реабілітацію на базі клубу.

«Ми візьмемо Кшиштофа на своє забезпечення. Він пройде в нас ту реабілітацію, яку ми застосовуємо до професійних футболістів. Наші лікарі поділяться своїм досвідом. У нас обладнання вдосталь, все буде гаразд. Думаю, що через рік ми ще тут зіграємо футбол», – сказав Козловський.