Футболісти донецького Шахтаря, які повернулися напередодні до Львова, розпочали підготовку до головного матчу осені в українському футболі.

«Гірники» готуються до недільного поєдинку чемпіонату України з Динамо.

У п’ятницю, 14 жовтня, донецька команда провела заняття на тренувальній базі у Винниках.

Після 40-хвилинної роботи у фітнес-центрі гравці вирушили на поле, де головний тренер Ігор Йовічевіч зі своїм штабом запропонували підопічним відпрацювання коротких та середніх передач із переміщеннями, а також серію вправ на тактику.

Завершили годинну сесію подачами з флангів та ударами по воротах. Як повідомляє офіційний сайт Шахтаря, індивідуально займалися Мар’ян Швед та Андрій Кулаков.

Нагадаємо, що Швед, який є основним гравцем донецької команди, пропустив вівторковий поєдинок четвертого туру групової стадії Ліги чемпіонів, у якому «гірники» зіграли внічию з мадридським Реалом (1:1).

Матч сьомого туру української Прем’єр-ліги між Шахтарем та Динамо відбудеться 16 жовтня на «Арені Львів» та розпочнеться о 17:00.

На даний момент команда Йовічевіча посідає друге місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 13 очок у п’яти матчах. Динамо розташувалося на восьмому рядку, маючи у своєму активі дев’ять очок.