Колишній футболіст Динамо Олександр Алієв перед матчем четвертого туру групового етапу Ліги Європи між біло-синіми і Ренном поспілкувався з коментатором, який назвав його Зозулею.

Коментатор поєдинку між Колосом та Інгульцем (0:0) Владислав Шалота під час трансляції матчу помітив на трибунах Олександра Алієва, але він його не впізнав. Шалота заявив, що на грі присутній Роман Зозуля. На цю ситуацію відреагував спочатку Алієв в ексклюзивному інтерв’ю FanDay.net, а потім Зозуля.

І ось перед стартом поєдинку між Динамо та Ренном у Алієва з’явилася можливість поспілкуватися з коментатором Владиславом Шалотою в ефірі ютуб-каналу Футбол 2.0. Екс-футболіст зізнався, що йому була неприємна ситуація, але зла на коментатора він не тримає.

«Було неприємно. Коли я їхав за кермом, мені почали надсилати це відео в інстаграм. Я спершу не зрозумів, а потім зупинився і подивився. Все нормально, кожен помиляється. Ти молодий коментатор і, можливо, не знав мене», – заявив Алієв в ефірі ютуб-каналу Футбол 2.0.

На що коментатор Влад Шалота відповів: Як це не знати легенду?. Алієв посміявся з цієї репліки.