Головний тренер Барселони Хаві прокоментував домашню нічию (3:3) з Інтером у вирішальному матчі Ліги чемпіонів.

“Ця Ліга чемпіонів жорстока до нас. Ми багато пропускаємо в другому таймі, хоча до перерви показуємо чудовий футбол. У Мюнхені так було, в Мілані, тепер сьогодні. Футбол – гра помилок. Потрібно зводити їх до мінімуму. Ми погано оборонялися. В першому таймі була прекрасна інтенсивність, але зберегти її не вдалося. Ми віддали все, віддали всі сили, однак за такі помилки доводиться дорого платити.

Тепер ми не залежимо від себе, ситуація дуже складна. Якщо не обігрувати Інтер вдома, то команда не заслуговує залишатися в Лізі чемпіонів. Це сильний удар. Помилки захисників – це помилки тренера. Якщо Піке, Бускетс, Педрі чи Дембеле помиляються – винен я. Беру на себе повну відповідальність. Як вболівальник Барселони я розчарований і злий. У цій Лізі чемпіонів ми самі віддали наші очки.

Мусимо перемкнутися на Реал, думати про Класіко. Зосередимося на Ла Лізі, де наше завдання – зберегти лідерство”, – цитує Хаві Marca після матчу з Інтером.

Барселона розписала результативну нічию з Інтером з видовищною розв’язкою. Каталонці були за крок від завчасного вильоту з Ліги чемпіонів, але Лєвандовскі двічі врятував команду. Для виходу в плей-офф Барселоні потрібно не лише вигравати обидва матчі, а й сподіватися, що Інтер втратить очки з Вікторією та Баварією.