Ліга Конференцій, Група Е. 4-й тур
13 жовтня, 22-00. Вадуц, стадіон “Райнпарк”
Арбітр: М. Барбу
Трансляція: “MEGOGO” та “Воля TV”

“Вадуц”:

Представник Ліхтенштейну спочатку вважався аутсайдером у групі Ліги Конференцій, проте загалом андердог показує зуби. У трьох іграх вони двічі зіграли внічию, а поразка “АЗ” сталася вже наприкінці гри, коли “Вадуц” залишився у меншості. Своїми виступами в Європі команда Манджарратті змушує з собою рахуватися, проте навряд чи їхні шанси на плей-офф високі.

На вихідних “Вадуц” продовжив свою серію без перемог у Челлендж-лізі, зігравши внічию проти “Шаффхаузена”. З добрих новин – камбек на характері з рахунку 0:2, а також повернення в стрій капітана Бюхеля. Останню гру проти дніпрян кіпер пропускав через дискваліфікацію.

Орієнтовний склад: Бюхель – Гассер, Ізік, Трабер – Ульріх, Фоссо, Гаїч, Фер – Чічек – Сасере, Зуттер

“Дніпро-1”:

Одна з основних причин нічиї проти “Вадуца” – недооцінка з боку дніпрян. Колектив Кучера знаходиться на хорошому ходу, не пропускає у чемпіонаті, а тому ймовірність того, що вони на один вечір розучилися грати у футбол, відпадає. Це доводиться наступною грою проти “Зорі”, коли дніпряни перемогли 3:0 та зміцнилися на вершині таблиці.

У ворота луганців тричі забив Довбик, а загалом на рахунку Артема сім голів в останніх п’яти іграх. У старті його позиція не обговорюється. А ось щодо інших питання можуть виникнути, оскільки ротація за такого графіка життєво необхідна. Припустимо, що у четвер із перших хвилин зіграють Бузанелло, Когут, Бланко та Назаренко. Місце для ротації є.

Орієнтовний склад: Валеф – Танчик, Сваток, Сарапій, Бузанелло – Бабенко, Бланко – Гуцуляк, Когут, Назаренко – Довбик

Турнірне становище команд

# Команда І В Н П М РМ О
1 АЗ 3 3 0 0 8-3 +5 9
2 СК Дніпро-1 3 1 1 1 5-4 +1 4
3 Вадуц 3 0 2 1 3-6 -3 2
4 Аполлон 3 0 1 2 3-6 -3 1