Артем Франков розповів, що думає про перспективи київського «Динамо» в матчі ЛЄ з «Ренном», який відбудеться сьогодні в Кракові.

«Реванш? Реванш! Тільки так і не по-іншому. Перший матч показав, що з „Ренном“ не тільки потрібно, але і можна грати — занадто різко розгорнулася ситуація по ходу першого тайму, коли Циганков відповів на гол Терр’є… І якщо б не проклята помилка Попова, якщо б! Якби.

Звісно, ​​становище „Динамо“ ускладнюється травмою Дениса Бойка. Це вже другий голкіпер команди після Георгія Бущана, втрачений цього сезону, і ставку волею-неволею доведеться робити на Руслана Нещерета. Що ж, дай Бог йому впевненість, а майстерності у нього вистачає. Дуже сподіваюся: те, що сталося, не позначиться на грі та результаті, тим більше, команді не вперше вирішувати подібні проблеми. Захисники! Не кидайте вашого кіпера на свавілля. Не чують захисники…

Набагато важливіше бачиться вже звична відсутність Миколи Шапаренка, через що шкутильгає і без того кульгавий конструктив команди, її дії, що атакують. Але в той же час у „Динамо“ є очевидний прогрес після паузи на збірні, про що свідчить і перемога 3:0 над львівським „Рухом“ у минулому турі чемпіонату України. Поразка від „Ренна“, як, втім, і „Фенербахче“, я продовжую вважати безглуздою випадковістю, наслідком буквально секундної розконцентрації конкретних гравців. Вірю, що висновки були зроблені, хоча реальність показує, що це неподобство переслідує команду із незавидною постійністю.

На жаль, суперник дуже сильний і, що ще гірше, набирає форму протягом сезону. Минулого туру чемпіонату Франції „Ренн“ розгромив „Нант“ 3:0 і піднявся на 6-е місце з 18 очок, явно придивляючись до групи лідерів, що розташована неподалік. Говорити про травмованих гравців „основи“ (Омаре? А хто це?!) у північнофранцузькій команді не доводиться, вона перебуває в повної бойової готовності, і складу— виключно ротаційне рішення Брюно Женезіо. Тримайте Мартена Терр’є — він у чудовій формі, хоча і без нього там є комусь забивати», — сказав Франков.