Екс-тренер «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо прокоментував результати жеребкування кваліфікації до ЧЄ-2024, за результатами якого суперниками нашої збірної стануть збірні Італії, Англії, Північної Македонії та Мальти.

— Завжди так — є одна чи дві пристойні команди, а інші — різного рівня. Нам поки важко на міжнародній арені. Все-таки, у нас війна. Дивлюся на деяких наших хлопців, які виступають закордоном і не завжди грають. Вони теж не в настільки хорошій формі, як хотілося б. Що поробиш — у нас війна. Потрібно терпіти, чекати, коли ми переможемо. Так, пройде час, але зараз не потрібно нікого критикувати — головне, щоб в України були мир і перемога.

Англія — фаворит групи. Це колектив із пристойним запасом. В італійців після провалу з непотраплянням на чемпіонат світу тренери змінюють команду, вводять молодь в колектив. Вони як були, так і є хорошою командою. В них є з кого вибирати, не те що у нас. Що робити тренеру, коли в збірну запрошуються гравці, які не підходять на рівень збірної по майстерності? Тренер намагається знайти варіанти, шукати, але що шукати, коли все «на долоні»?, — сказав Сабо.