Стало відомо про загибель на фронті одного з лідерів ультрас «Динамо Київ» Максима Яловцова на прізвисько «Регбіст».

Його смерть у бою з російськими окупантами підтвердили офіційно та представники футбольного клубу на своєму сайті. Вони принесли свої співчуття близьким та рідним воїна. Сумують про втрату товариша та фанати київського «Динамо», які довгі роки близько знали Максима. Поки точно невідома причина смерті хлопця – повідомляється лише про те, що він виконував розвідку в глибокому тилу противника.

У звичайному житті Максим Яловцов займався змішаними єдиноборствами, був призером чемпіонату Європи-2021 з греплінгу. Також Максим був майстром спорту з фрі-файту та панкратіону, а також володарем бронзової медалі на ЧЄ-2020 з бразильського джиу-джитсу.

Окрім цього він був співзасновником організації «Громадянська безпека», в рамках якої існував проект академії безпеки для населення. Головною метою її функціонування було навчання цивільного населення поводженню з вогнепальною зброєю, а також підвищення рівня майстерності у стрілецькій справі. Тут також навчали всіх охочих до основних прийомів самооборони.