ЛЧ, Група F. 4-й тур
11 жовтня, 22-00. Варшава, стадіон “Війська Польського”
Арбітр: О.Грінфельд
Трансляція: “MEGOGO” та “Воля TV”

“Шахтар”:

Тиждень тому “гірники” програли у Мадриді 1:2. Рахунок не виглядає катастрофічним, місцями український клуб грав непогано, але варто визнати чесно, що “Реал” міг перемагати і крупніше. “Шахтар” можна і десь треба хвалити за характер, відсутність страху та непоганий план від Йовічевіча, проте перевага за ударами говорить сама за себе – 36:11.

“Шахтар” домовився про перенесення матчу вихідних проти “Львова”, щоб мати час для додаткової підготовки до “Реала”. Якщо винести за дужки травму Корнієнка, через яку він не гратиме ще близько п’яти місяців, то втрат у “гірників” немає. Найімовірніше, Йовічевіч не буде змінювати склад попереднього матчу, хоча Сікан має шанс посунути Зубкова з позиції центрального нападника.

Орієнтовний склад: Трубін – Конопля, Бондар, Матвієнко, Михайліченко – Степаненко, Бондаренко – Швед, Судаков, Мудрик – Сікан

“Реал”:

На відміну від майбутнього суперника, мадридці свій матч чемпіонату не пропускали. На вихідних “Реал” вирушив на виїзд до “Хетафе”, здобувши мінімальну перемогу. Колектив Анчелотті не виглядав ідеально, проте з огляду на завантаженість графіка, а також кадрову ситуацію в команді, можна сказати, що для перемоги не було витрачено додаткових зусиль.

Кадрова ситуація у команді важка. Куртуа все ще знаходиться поза грою, що відкриває шлях для Андрія Луніна, а Бензема, який потрапив у заявку на гру проти “гірників”, далеко не факт, що встиг відновитися. Майбутній володар Золотого м’яча поки що не може набрати форми після травми. Ще один факт на користь “Шахтаря” – гра “вершкових” проти “Барси”, яка пройде на вихідних. Іспанські ЗМІ передають, що відпочинок перед “Класіко” можуть отримати Карвахаль, Модріч та Мілітао.

Орієнтовний склад: Лунін – Васкес, Рюдігер, Алаба, Менді – Чуамені, Камавінга, Кроос – Родріго, Бензема, Асенсіо.