Головний тренер Динамо Мірча Луческу висловився про перемогу над Рухом (3:0) в рамках 6-го туру УПЛ.

“Завтра дізнаємось, наскільки серйозна травма у Бойка. Відразу важко сказати. Він поїхав робити знімок. За всіх наших проблем і невдач не вистачало, щоб Бойко ще травмувався і вибув на тривалий термін. Добре, що Нещерет повернувся до тренувань буквально 10 днів тому та зміг замінити Дениса.

Я попереджав гравців, що ми граємо проти небезпечного суперника. Проти гарної та організованої команди. У моєму розумінні перший гол став вирішальним. Суперник добре грав в обороні та виходив у швидкі контратаки з технічними гравцями. Також Рух добре грає позиційно та контролює м’яч, комбінуючи у центральній зоні. Тож треба було забити гол.

Ми проходимо складний період. Нещодавно була незаслужена поразка від Ренна. Це вплинуло на психологічний стан. З’явився страх помилитися і скутість у діях. Це дозволило супернику на початку матчу грати більш розкуто. Він створив кілька небезпечних моментів після стандартів. Було важливо забити.

Щоб забивати багато голів, треба домінувати на футбольному полі. Потрібна відповідна підготовка. Наразі ми до цього не готові. На це впливають наші переїзди та перельоти. У нас немає повноцінного тренувального процесу. Плюс я чекаю більшого від гравців середньої лінії та атаки. Не можна, щоб Буяльський та Циганков весь час брали на себе цю складну ношу. Я чекаю більшого від Сидорчука, Гармаша, Бєсєдіна, Шепелєва, Кабаєва. Тимчик сьогодні був молодцем. В епізоді із голом він правильно діяв. Чекаю на більше від усіх гравців”, – цитує Луческу Динамоманія.