Categories: УПЛ

Юрій Вернидуб: Не дивлячись на гру в меншості, команда хотіла перемогти

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував матч 6 туру VBET Ліги проти ужгородського «Минаю» – 0:0 на прес-конференції.

– Зіграли внічию, не забили. Плюс, гра пішла не за планом через незрозуміле вилучення. Чесно кажучи, є бажання запропонувати прокоментувати матч суддям, коли вони це роблять. Спочатку дають жовту картку гравцю, який не винен у ситуації: треба давати Волошину, арбітр дає Дібанго.

Ще й друге попередження… На мій погляд, якщо давати такі картки… Гравець не фолив, не робив відмашку, й отримує друге попередження. Тим паче, суперник сам пірнає, падає. Я спеціально подивився повтор цього епізоду. Що тут ще коментувати: грали у меншості більше тайму. Не дивлячись на це, хотіли перемогти, хлопці атакували. Були хороші моменти, але ми їх не реалізували, тому 0:0. Будемо готуватись далі.

– Оцініть гру нових виконавців, які сьогодні вийшли у стартовому складі.

– Важко оцінювати. Нехай оцінить вболівальник. Той же Капіч. Думаючий спокійний футболіст, який володіє хорошою передачею. Цей той гравець, який може налагодити гру в центрі поля. Згадати хоча б сьогодні гостру передачу на Хобленка. Ловріч теж зіграв на рівні.

Не пропустили, оборона «на нуль», отже зіграв добре. Повторюсь, прикро, що Дібанго отримав дві жовті. Він – молодий хлопець, засмутився, розплакався. Всі його підтримали, все буде добре.

– У Ловріча в кінцівці був хороший момент, аби забити…

– Це життя. Другий момент у нього теж був дуже гострий. Навіщо бити з підйому… Вдар щокою у кут. На жаль, десь не вистачило холоднокровності, майстерності. Той же Хобленко. На мій погляд, сьогодні – одна з кращих його ігор у «Кривбасі». Прикро, що він не забив. Адже моменти були, й достатньо непогані. За бажанням наша команда сьогодні виглядала дуже здорово. На мій погляд, ми були сильніші й мали більше шансів, щоб забити, аніж суперник.

– Чи чекати ще підсилення від «Кривбасу»?

– У такий час важко підсилювати склад. Ви ж бачите, що відбувається в Україні. У мене серце кровʼю обливається. Адже я мешканець Запоріжжя і те, що там зараз відбувається… Просто нема слів. Це просто блюзнірство. Ті, хто це виробляє – просто тварюки, нелюди, інших слів для них немає.

Тому дуже вдячний тим, хто до нас їде. Вдячний Ріфету Капічу, який зараз тут, незважаючи на війну в Україні. Дуже добре його знаю по «Шерифу». Радий, що він тут, у «Кривбасі». Якщо ще будуть футболісти такого рівня, то, думаю, підсилимось. Адже підсилюватись треба. Не вистачає класних футболістів, які б змогли вирішити долю епізоду.

– Чому ви сьогодні не робили заміни до останніх хвилин?

– А навіщо? Ви ж бачили гру: ми повністю перегравали «Минай». Все виходило, налагодили гру, йшли непогані контратаки. Рішення про заміни треба приймати виважено. А якби я раніше випустив цих трьох гравців, а вони б не увійшли у гру? У таку гру увійти дуже важко.

Команда виглядала непогано, злагоджено, тому довго не ризикував нікого змінювати. Капіч попросив заміну. Можливо, він не настільки готовий, як інші. Той же Задерака отримав пошкодження, я замінив його на молодого Микитишина.

– Чому у заявку не потрапив Віталій Вернидуб?

– За два дні до гри він відчув біль у задньому мʼязі. Не став ризикувати його здоровʼям. З іншої сторони, зміг подивитись у ділі Ловріча. Він вже відновився фізично та на тренуваннях виглядав непогано. Він заслуговав на шанс. Усі заслуговують на свій шанс.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Максимович Назар

Recent Posts

Мудрик отримав удар у щелепу і був замінений через підозру на струс мозку

15 травня відбувається перенесений матч 34-го туру Англійської Прем'єр-ліги 2023/24 між командами «Брайтон» та «Челсі».Читати…

8 години ago

Маріно Пушич: Неважливо, скільки в нас титулів — важливо просто перемагати

Маріно Пушич, наставник "Шахтаря", прокоментував перемогу команди проти "Ворскли" у Кубку України (2:1)Читати далі

8 години ago

Данило Сікан: Всі дуже раді здобути перший Кубок після повномасштабного вторгнення

Нападник "Шахтаря" Данило Сікан прокоментував перемогу своєї команди над "Ворсклою" у рамках фіналу Кубка України…

9 години ago

Сергій Долганський: Долю матчу вирішили дрібниці в яких ми не допрацювали

Полтавська Ворскла у фінальному матчі Кубку України-2023/24 поступилася донецькому Шахтарю (1:2). Наставник полтавчан Сергій Долганський після завершення…

9 години ago

Жирона прописала клаусулу в контракт Довбика

У іспанській контракті Жирони і нападаючого збірної України Артема Довбика є пункт про трансферну суму, яку каталонський клуб продасть…

10 години ago

Кривбас офіційно вийшов у кваліфікацію Ліги Європи

Кривбас зіграє у кваліфікації Ліга Європи наступного сезону. Команда Юрія Вернидуба стартує у єврокубковому турнірі з третього кваліфікаційного раунду.Читати далі

10 години ago