Тренер “Брайтона” Роберто Де Дзербі звернувся до вболівальників команди перед першою домашньою грою в АПЛ.

“Оскільки це моя перша домашня гра як головний тренер “Брайтона”, я хотів би сказати всім вам, наскільки я щасливий почати цю співпрацю з клубом, який поділяє ті ж амбіції, що і я.

Я думаю, що ми дійсно добре підходимо один одному з точки зору того, що я можу привнести до клубу, і того, що клуб шукав з погляду свого стилю гри, тому сподіваюся, що ми зможемо рости разом. Це мета, і я впевнений, що досягну її разом зі своєю командою тренерів.

Для будь-якого тренера в Прем’єр-лізі — найважливішій лізі у світі — досягти успіху тут великий виклик. Тут є багато відмінних команд, багато блискучих гравців, але я з нетерпінням чекаю на цей виклик. Я хочу привнести свою індивідуальність, свій досвід і розвинути чудову роботу, яку провів тут мій попередник, Грем Поттер.

Я також хочу, щоб ми грали в такий футбол, який принесе вам масу задоволення, приводів для радості, щоб ви завжди хотіли повернутися на стадіон. З ентузіазмом наших уболівальників, бажанням гравців, підтримкою тренерів та всіх у клубі ми можемо зробити це разом!